Posted By Costin

Eveniment: Conversii in fashion


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Pe 7 septembrie, ora 18:30, 2Parale va asteapta la Bucharest Hubb unde va organiza evenimentul Conversii in fashion, o intalnire dedicata celor care vor sa afle mai multe despre promovarea si monetizarea site-urilor si magazinelor de fashion intr-o perioada in care creste consumul si se trece la noile colectii.

Gazda intalnirii, Cristian Ignat, va pregateste o serie de recomandari practice pentru afilierea pe fashion. Liviu Taloi va vorbi despre 10 sfaturi pentru optimizarea conversiilor, cu focus pe strategii utile oricarui business online de fashion. De asemenea, Mihai Petroff (3Suisses) va vorbi despre obiceiurile de cumparare online din domeniu si despre cum trebuie sa va pregatiti pentru urmatoarele luni.

Accesul e gratuit, insa numarul de locuri este limitat. Rezerva un loc aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments