? media & mkt
Posted By Costin

Facebook Timeline rezolva 2 probleme


1. Pro-bloggerii pot vinde si Facebook

Luand in considerare ca retelele sociale au scazut mult productivitatea (ca sa nu zic dezvoltarea, suna prea pompos) blogosferei romanesti, nu vorbim neaparat de o problema care avea neaparat nevoie de o rezolvare imediata (desi multe bugete au migrat catre Facebook Ads), insa noul homepage al profilelor utilizatorilor de Facebook sunt numai bune pentru branding.

Branduri & Agentii, atacati! Aveti aici un exemplu.

2. Avem ARHIVA!

In sfarsit! Nu-mi scuzati entuziasmul si faptul ca am scris cu caps, insa, pentru prima oara, folosesc o retea sociala care are un simulacru de ARHIVA! Ma pot intoarce, de exemplu, in 2007 cand mi-am facut cont de Facebook si pot varsa o lacrima alaturi de Bobby Voicu, prima persoana care mi-a comentat dragalas pe contul de Facebook: “Nici aici nu scap de tine????“.

Uitasem. 🙂

facebook timeline 4
PS. Pentru cei care nu stiu ce e Facebook Timeline le recomand urmatoarele:
1. un clip video de la Facebook
2. un articol, tot de la Facebook
3. o traducere de pe Mashable / Facebook Blog, de la Wall-street.ro.

PPS. Eu abia astept sa vad modificari asemanatoare la pagini. Acolo o sa fie omor. Si bugete. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments