Posted By Ioana

FlorideLux.ro: Peste 80.000 de euro din coroane.ro in 2011


Grupul FlorideLux.ro anunta ca in primele opt luni a inregistrat o cifra de afaceri de 325.000 de euro, in crestere de 2,4 ori in comparatie cu 2010, iar pentru urmatoarele preconizeaza incasari de peste 200.000 de euro.

Aproximativ 75% din totalul afacerilor consemnate de grup reprezinta vanzarile inregistrate de divizia www.FlorideLux.ro, restul de 25% din afaceri fiind determinate de comenzile primite de www.coroane.ro. Castigurile au venit in urma comercializarii de flori, cadouri, ingrijire plante de interior si organizari de evenimente private.

Organizarea de evenimente, un business nou in cadrul diviziei a adus deja circa o zecime din veniturile www.FlorideLux.ro . Vom face tot posibilul sa ne impunem din ce in ce mai mult pe acest segment”, a explicat Marius Dosinescu, Business Development Manager in cadrul grupului FlorideLux.ro.

Compania mai anunta ca a extins serviciul de livrare a comenzilor si in afara tarii, realizand un parteneriat cu o importanta firma de curierat internationala. Printre investiţiile realizate de grup în acest an, care s-au ridicat la peste 60.000 de euro, se numărăasi lansarea versiunii în limba engleza a floridelux.ro, cu scopul de a atrage si clientii straini care comanda flori in Romania.

Estimam ca versiunea în limba engleza va creste cifra de afaceri cu 30% in urmatorul an, intrucat valoarea medie a comenzilor primite din partea clienţiilor straini se ridica la aproximativ 100 de euro”, a adăugat Dosinescu.

Printre cele mai comercializate produse pe site in acest an se numara trandafirii rosii, lalele albe si rosii, freziile albe, alaturi de buchete de flori si aranjamente florare mai complexe, precum animalele din flori tridimensionale sau buchete de flori in forma de inima.


View Comments