Posted By Costin

HTC comunica Titan si Radar cu accent pe camera foto?


Doua lucruri sunt clare pe lumea asta, in afara de prostie si constanta ei :-): a) am testat cam orice se putea testa de la HTC, si b) sunt unul dintre cei mai public declarati fani, in pofida faptului ca i) camerele video au fost, cel putin pana acum, praf, insa pentru asta exista Nikon!, si ii) mi-au rupt sufletul cu Flyer.

Din cauza asta m-a surprins astazi comunicatul de la McCann PR, despre anuntarea celor telefoane de la HTC, Titan si Radar, primele smartphone-uri cu Mango (Windows Phone 7.5). Sarind peste cel mai mare ecran pe care l-a pus vreodata HTC pe vreun telefon, 4,7 inci la Titan, si o grosime a acestuia de 9.9mm, McCann PR ne povesteste asa:

Atât HTC TITAN cât şi HTC Radar includ un buton fizic dedicat camerei foto, astfel încât fotografierea poate fi inițiată fără parcurgerea pașilor tradiționali pentru deblocarea telefonului. Imaginile sunt captate cu ajutorul lentilelor cu diafragmă f/2.2, iar datorită lentilelor cu unghi larg de 28 mm se poate captura o scenă mai cuprinzătoare. Ambele smartphone-uri pot înregistra clipuri HD (720p).

28mm? f/2.2? Serios? evomag.ro! Cand le aduci? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments