Posted By Costin

laptopnews.ro, 30.000 euro pentru 50%?


Saptamana aceasta, laptopnews.ro a anuntat o investitie de 30,000 de euro in proiect pentru care a cedat 50% din proiect unui investitor din zona online a carui identitate nu a fost anuntata. Banii vor fi folositi pentru dezvoltarea in continuare a proiectului prin cresterea numarului si calitatii testelor, review-urilor, sfaturilor si prezentarilor de portabile, inclusiv in format video-review. Cel mai probabil pe salarii.

Nota personala: Nu m-ar mira ca investitorul sa fie eMag/Radu Apostolescu, la fel de bine cum sunt destul de sceptic in ceea ce priveste suma vehiculata. Altfel, succes! 🙂

Later Update (pe surse): Mugur Frunzetti. Suma e de 3000 de euro si merge direct in investitii.

În prezent, suntem în căutare de noi colegi pe zona de documentare tehnică, copyrighting, marketing şi comunicare. Contează experienţa în domeniu, însă esenţiale sunt entuziasmul şi dorinţa de a reuşi! Vreau să am o echipă de oameni optimişti şi pasionaţi de ceea ce fac. Laptop News vă aşteptă în echipă!

Sorin Rusi, blogger (aici)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments