Posted By Ioana

m.24banking.ro, de la BCR


BCR a lansat m.24banking.ro, platforma de internet banking pentru telefoane mobile prin care clientii vor putea sa isi plateasca facturile catre diferiti furnizori sau alte operatiuni curente. Aceasta a fost dezvoltata impreuna cu 500 dintre cei mai activi clienti ai serviciului de internet banking la BCR – Click 24 Banking, dar in acelasi timp a fost securizata si adaptata special pentru accesul de pe telefonul mobil.

BCR mai anunta ca serviciul de internet banking pentru telefoane mobile este proiectat pentru o utilizare facila, urmand intocmai aceeasi pasi precum pentru cel standard, alaturi de dispozitivul token pentru securizarea tranzactiilor.

Bancile extind in permanenta posibilitatile de a face banking la bancomat, prin internet ori prin telefon. Clientii au devenit din ce in ce mai familiarizati cu aceste canale alternative sucursalelor traditionale. Traim in era mobilitatii, iar clientii mobili au banca in buzunar. Fac plati, transferuri si chiar investitii oricand si de oriunde, de pe telefoanele mobile”, a declarat Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail BCR.

La BCR, clientii pana in 30 de ani platesc cel mai des prin internet banking factura la telefonul mobil si rata la cardul de credit. Dupa 30 de ani, cel mai des sunt platite facturile de utilitati: gaz, telefon fix si apoi vin facturile pentru telefonie mobila si rata la card de credit. De asemenea, barbatii platesc intr-o masura mai mare decat femeile facturile de utilitati.

Geografic, cel mai mult folosesc internet bankingul de la BCR bucurestenii, urmati indeaproape de judetele Valcea, Iasi, Suceava si Olt.


View Comments