Posted By Ioana

MCSI: Contribuie la Ghidul Solicitantului pentru a putea obtine bani pentru tehnologizarea afacerii tale


Ghidul Solicitantului pentru operatiunea 3.3.2 („Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor soluţii on-line pentru afaceri”), prin care reprezentantii firmelor isi pot modernizare afacerea prin intermediul tehnologiei informatiei si comunicatilor, a fost lansat marti de ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale spre consultare publica. Firmele isi pot imbunatati performana cu ajutorul banilor europeni, valoarea maxima fiind de 1.850.000 de lei, iar valoarea minima este de 45.000 de lei.

Cu finantarea obtinuta se pot implenta aplicatii informatice de comert electronic, de e-learning – invatamant la distanta, dar si sisteme informatice pentru licitatii electronice, tranzactii electronice securizate si plati electronice.

Ghidul solicitantului este postat pe site-ul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale (OIPSI), fonduri.mcsi.ro, la sectiunea Consultare publica. Observatiile si sugestiile pot fi trimise pana la data de 5 octombrie 2011, ora 17.00 la adresa de email: [email protected]

In Ghid veti regasi criteriile care trebuie indeplinite ca sa luati banii, reguli de finantare, circuitul proiectului, modalitatea de selectie a proiectelor, procesul de contractare si implementare, precum si drepturile si obligatiile beneficiarilor.


View Comments