Posted By Ioana

Mircea Geoana, un presedinte cu declinari sociale. Media sociale :-)


Politicienii au perceput valoarea Internetului si in consecinta au inceput sa isi faca conturi ca sa comunice cu electoratul. Daca la inceput activitatea cea mai ferventa era in perioada campaniilor electorale, cu timpul unii dintre ei au inteles ca aici conteaza consecventa.

Printre acestia se numara si presedintele Senatului Mircea Geoana. Al doilea om in stat a anuntat miercuri ca si-a lansat o platforma integrata de comunicare online ca sa tina legatura mai usor cu cei care sunt interesati de activitatea si initiativele sale.

Mircea Geoana a anuntat ca pagina de internet, blogul, profilul de pe Facebook, conturile de Twitter, YouTube si LinkedIn, sunt puse toate la dispozitia utilizatorilor de internet si sunt actualizate cu informatii la zi, fotografii noi si inregistrari audio si video despre activitatea si initiativele sale.

Mai mult chiar, presedintele Senatului anunta ca este dispus sa interactioneze cu utilizatorii de Internet. O noutate a site-ului lui Mircea Geoana este sectiunea „Fabrica de Idei” unde vor fi lansate teme de dezbatere si in care utilizatorii sunt invitati sa aduca propriile contributii.

Social democratul mai anunta ca prin intermediul www.mirceageoana.ro inlesneste si o forma mai eficienta de acces catre celelalte proiecte pe care le promoveaza, prin intermediul Institutului Aspen Romania si a Comitetului National pentru Dezvoltare.

Astfel, utilizatorii de internet vor avea acces mai usor atat la proiectele politice ale Presedintelui Senatului, cat si la cele neguvernamentale si de societate.


View Comments