Posted By Costin

Okazii.ro: “La fiecare 5 minute un roman cumpara online o pereche de pantofi”


Conform statisticilor okazii.ro, vanzarile online de haine s-a dublat toamna aceasta fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cele mai spectaculoase cresteri se inregistreaza la pantofi, camasi, genti, blugi si sacouri.

Practic, romanii sunt tot mai constienti de tendintele fiecarui sezon, tendinte care sunt extrem de vizibile in cautarile si vanzarile pe Okazii.ro. Catwalk-urile se muta online iar avantajul unui portal este diversitatea incredibila. Cand iti schimbi garderoba online, e ca si cum ai intra in sute de mall-uri din toata lumea in doar cateva minute. Un alt trend pe net este faptul că romanii prefera sa cumpere fashion cu livrare gratuita, mai ales pentru ca acum au servicii dedicate acestui lucru”, declara Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

Statisticile prezentate de acesta arata ca, in septembrie, s-au cumparat de 3 de ori mai multi blugi fata de aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, la fiecare 5 minute un roman cumpara online o pereche de pantofi!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments