Posted By Ioana

Panasonic va oferi functionalitatea de plata directa pentru platforma VIERA ConnectPanasonic a anuntat ieri ca utilizatorii serviciului Viera Connect vor putea sa cumpere aplicatii si produse direct de pe televizorul lor, datorita viitoarei functionalitati de plata direct. Prin introducerea platii directe se vor putea cumpara aplicatii, servicii si produse fizice doar folosind telecomanda televizorului lor Viera.

Pe lista produselor se afla ochelari 3D Panasonic, carduri SD, camere Skype™, accesorii Logitech®, gamepad-uri, tastaturi si altele. Odata cu aceasta functionalitate si dezvoltatorii vor putea produce si vinde aplicatii prin VIERA Connect Market, in timp ce consumatorii finali se pot bucura de o gama larga de aplicatii si produse pe care le pot cumpara prin intermediul televizorului lor.

Noul serviciu a fost demonstrat in cadrul expozitiei IFA Berlin, inainte de a fi lansat in mai multe tari europene spre sfarsitul acestui an. Pentru utilizatorii din Europa serviciul va fi disponibil spre sfarsitul anului.


View Comments