Posted By Ioana

Se cauta designeri talentati pentru pagina de login a Yahoo! Romania!


Yahoo! Romania

Cei care sunt pasionati de design se pot inscrie la competitia in urma careia va fi aleasa pagina de login a Yahoo! Romania. Doritorii care vor sa participe la The Yahoo! Login Page Creative Competition se pot pana pe 26 octombrie, ora 23:59, pe platforma The Creator by IQads, la adresa: www.TheCreator.ro/TheLoginPage.

Acestia trebuie sa trimita propuneri de design pentru pagina de login a Yahoo! Romania. Inscrierile pot fi realizate pentru un brand anume sau fara branding si pot fi statice sau interactive (Flash). Creativii au la dispozitie cel mai spectaculos format publicitar din Romania, o panza uriasa, de 1440 pe 1024 de pixeli, vazut zilnic de 1.000.000 de romani.

In pagina competitiei sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere, precum si lucrarile finaliste, pe masura ce vor fi admise in concurs.

Dupa ce se termina perioada inscrierilor, intre 28 octombrie si 24 noiembrie, se va face evaluarea lucrarilor de catre un juriu, Liviu Turcanu, Creative Director Mercury360; Claudiu Dobrita, Creative Director Draftfcb; Charles Davies, EMEA Marketing Director Yahoo! Elvetia; Josh Partridge, Head of Operations Yahoo! Expansion Markets; Mihai Fanache, Director General Mediacafe Interactive si Monica Dudau, Project Manager IQads, dar si de catre publicul larg, prin intermediul paginii de competitie.

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).

Cei trei castigatori vor primi premii in valoare totala de 2.200 de euro: premiul 1 – 1.000 de euro, premiul 2 – 700 de euro, premiul 3 – 500 de euro.


View Comments