SlickFlick, castigatorul App Circus Romania (Mobile Monday Developer Summit)


slick-flick

In cadrul Mobile Monday Developer Summit de azi a avut loc si competitia de aplicatii App Circus. Castigatorul SlickFlick are sansa de a obtine o nominalizare la Mobile Premier Awards din 2012. Cateva detalii despre cele 9 aplicatii participante la competitie:

Majesty – The Fantasy Kingdom SIM for iOS. Joc single player, alegi unul din cele 10 tipuri de erou si poti folosi una din cele 30 de vraji. Distribuit contra cost, s-a clasat pe locul 2

Fillr – joc de strategie (single player, AI, multi player) si cu posibilitatea de a incarca nivele dezvoltate de terti. Monetizare prin achizitie de nivele aditionale, a ocupat locul 3.

Tripviewer – extensie la TripJournal, aplicatie premiata deja. Iti permite sa urmaresti pe harta informatii despre calatorii facute de tine sau de prieteni. Fara monetizare.

iMediaShare – transforma telefonul in STB (set top box), permite transmiterea pe TV a continutului video accesat de pe telefon. Necesita conexiune fara fir comuna cu TV, consola sau alt STB. Au 800000 de utilizatori si 160000 de abonati.

SlickFlick – aplicatie de incarcare poze cu text asociat sub forma unei povesti. Monetizare prin vanzarea de continur premium si product placement (in viitor).

meniuldeazi.ro – aplicatie de informare cu privire la optiunile de masa, cu posibilitatea de a plasa comenzi si cu optiune (viitoare) de rating. Disponibila local, momentan in Tg Mures si Sighetu Marmatiei. Ca o parere personala, nu vad de ce trebuie dezvoltata o aplicatie nativa care limiteaza puternic audienta posibila in locul unei aplicatii mobile web (oricum accesul la internet e obligatoriu pentru succesul aplicatiei). Asa asistam la o pierdere de resurse si clienti potentiali.

adulmec.ro – aplicatie de oferte locale (au peste 800 de dealuri pentru Bucuresti). Mi-a placut ca ofera un cupon digital sub forma de cod QR si cod text. Validarea se poate face prin sms sau mobile web pentru cei care nu au QR cod instalat.

Pimp Clock – aplicatie prin care iti poti personaliza modul de afisare a orei si a datei (dimensiuni, poza de fundal, poti alege chiar si afisarea de cifre binare). Se distribuie contra cost.

m.pbxtv.ro – Aplicatie de mobile TV disponibila pentru orice telefon care suporta 3gpp.


Dan Virtopeanu | Antreprenor Profil LinkedIn | Twitter | Blog personal

View Comments