Posted By Costin

Unde merg prietenii tai? Afla cu foreca.st


Dupa cum spuneam si la Online PR Boot Camp, am renuntat in a mai fi un early adopter nervos :-), motiv pentru care foreca.st a ajuns pe iPad-ul meu in urma cu 30 minute. Aplicatia e asemanatoare cu Foursquare, diferenta facand-o faptul ca foreca.st o folosesti pentru a anunta locatiile in care urmeaza sa mergi.

Numai buna pentru campanii de teasing de evenimente / spectacole / etc, m-am gandit. Nu credeti? Depinde acum si ce adoptie va avea, cert e ca m-a facut sa tind sa cred ca voi incepe sa refolosesc foursquare.com. Prin foreca.st! 🙂

Aplicatia poate fi conectata cu Twitter si FSQ, si permite check-in direct in FSQ. Kewl. 🙂 Poate fi descarcata atat de pe AppStore, cat si de pe Android Market.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments