Posted By Costin

Webstock Awards, ultimele 3 zile de inscrieri


Ca in fiecare an, mai mari conferinte despre social media din Romania, Webstock 2011, gazduieste Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultimul an pe piata locala.

Proiectele trebuie inscrise pana la data de 9 septembrie la aceasta adresa si sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei: Publishing, Utility, Viral, Social Networking, User Generated Content, Video & Audio, Blogging Campaigns, Mobile Applications, Facebook Fan Pages, Facebook Applications, Special Projects si “Others”.

Etapa de preselectie se va desfasura in zilele de 10 si 11 septembrie, iar jurizarea finala va avea loc in perioada 12 – 17 septembrie. Toate proiectele inscrise in faza finala de concurs vor fi anuntate pe pagina oficiala a evenimentului Webstock.

In alegerea proiectelor castigatoare vor fi luate in calcul criterii precum originalitatea, design-ul, structura, navigabilitatea si functionalitatea, relevanta si interactivitatea.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments