Posted By Ioana

100.000 de dolari de la Samsung pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile


Dezvoltatorii de aplicatii sunt asteptati sa se inscrie la competitia bada 2.0 Power App Race, lansata de Samsung Electronics, unde castigatorii vor primi pana la 100.000 de dolari.

Competitia bada Power App Race va lansa oficial platforma bada 2.0 pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile, incurajandu-i sa creeze aplicatii noi, inovatoare folosind bada 2.0 SDK.

Doritorii, care se pot inscrie aici, dupa care juriul va alege un numar de 10 aplicatii – incluzand cinci aplicatii pentru jocuri si cinci aplicatii generale, care vor fi recompensate cu un premiu in bani în valoare totala de 1.000.000 de dolari, dar si cu simbolul “Power App” in lista Samsung Apps, marketing exclusiv si promovare.

Suntem incantati de lansarea bada 2.0 Power App Race, care va ajuta la propulsarea comunitatii dezvoltatorilor platformei bada, incurajand dezvoltatorii din întreaga lume sa aduca inovatia in aplicatiile bada”, a declarat Kang-hyun Kwon, vicepresedinte Senior al Media Solution Center, Samsung Electronics.

Organizatorii anunta ca rezultatul competitiei Power App Race este decis de public, vanzarile fiind cele care determina castigatorii. Inscrierile incep pe 18 octombrie si se vor finaliza pe 31 decembrie, la miezul nopţii.

Creatorii primelor 10 aplicatii care vor cumula 100.000 de descarcari vor fi castigatorii competitiei si vor fi anunţaţi pe site-ul de dezvoltare bada in momentul în care se va atinge target-ul.


View Comments