Posted By Costin

2 workshop-uri Zilele Biz pe care nu le ratezi!


zilele biz

Timp de 5 zile, intre 7-11 noiembrie 2011, la Hotel Howard Johnson, va avea loc cea de-a X-a editie a evenimentuului Zilele Biz, un eveniment care va demonstra inca o data ca sa fii antreprenor nu este greu, insa daca vorbim despre succes, intram deja in cu totul alta poveste.

Am selectat pentru voi 2 workshp-uri, ordinea fiind data de zilele de interes pentru mine. Sper sa si ajung!

Nick Sohnemann

1. Nick Sohnemann, Inovation Adviser, TrendONE Hamburg

Cand? Marti, 8 noiembrie, ora 14:30. (Inovatie)
Despre ce?

O sesiune in care poti afla cum abordarea originala a proceselor interne dintr-o companie si gandirea “out of the box” au devenit esentiale pentru reusita pe o piata globalizata, in care cine nu ofera ceva cu adevarat nou si util pietei este sortit esecului. Schimba-ti modul in care privesti domeniul in care lucrezi.

Printre temele propse se regasesc si cele legate de inovatie in media sociale, precum si modalitati de a stimula oamenii din companii sa devina mini-laboratoare de inovatii pe segmentele care activeaza.

2. Adrian Stanciu, Partener Wanted Transformation Consultancy, Senior Adjunct Lecturer Maastricht School of Management

Cand? Miercuri, 9 noiembrie, ora 16,30. (Management)
Despre ce?

De ce se opun oamenii schimbarii? De ce reflexele care ne-au asigurat supravietuirea ne pun acum in pericol? Ce este cert intr-o lume incerta. Afla care este noua paradigma a conducerii si cum poti simplica complexitatea.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments