Posted By Costin

5 vedete, 15 developeri, o aplicatie vedeta, 10 tablete Galaxy 10.1 si 2500 €


Andi Moisescu, Cabral Ibacka, Cristian Leonte, Oana Cuzino si Roxana Ciuhulescu au inceput sa testeze de cateva saptamani Samsung Galaxy Tab 10.1 si se intrec in cadrul unui concurs-campanie, 5 vedete. 15 developeri. O aplicatie vedeta, concurs pentru care perioada de inscriere s-a terminat in urma cu o saptamana.

Cine nu a avut timp sa se inscrie, o poate face la nivel international, Samsung Electronics punand la bataie 100.000 de dolari pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile. De data aceasta insa, nu mai vorbim despre Android, ci de bada 2.0 SDK. 🙂

Au fost cautati developeri de aplicatii pentru Samsung Galaxy Tab, conceptele de aplicatii fiind trimise catre vedeta preferata, cu care vor lucra indeaproape (detalii aici). Samsung a pus la bataie 10 tablete pentru 10 din cei 15 developeri finalisti, si un premiu cel mare de 2500€.

Aplicatiile vor fi anuntate cel mai probabil dupa 25 noiembrie (de pe site nu-mi dau seama de o data exacta).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.