Posted By Costin

9 gadget-uri pe care mi-ar placea sa le am (macar in teste :-))


Din seria nu intotdeauna ne cumparam lucruri de care avem neaparata nevoie si plecand de la articolul lui Alex Mihaileanu, iata 10 gadget-uri de pe thinkgeek.com pe care mi-ar placea sa le am (asta si in ideea in care thinkgeek.com s-ar gandi sa livreze totusi si in Romania).

5 gadget-uri utile:

iPad Bluetooth Keyboard Case

Tastatura Bluetooth cu Husa pentru iPad ($59.99)

Am deja o tastatura pentru iPad, precum si o husa, insa o tastatura integrata in husa pe care sa nu fiu nevoit sa o car separat cred ca face fara nicio discutie cei $60.

Carcasa cu tastatura flip-out pentru iPhone ($39.99) – daca as avea iPhone, cu siguranta mi-as cumpara si aceasta tastatura. Desi folosesc de cativa ani deja ecrane cu touch, degetele se misca de cateva ori mai rapid pe o tastatura.

Portable USB Power Supply ($19.99) – vremea brelocului stick de memorie de 1GB primit de la companii a trecut de vreo 2 ani! Un breloc care ne poate incarca telefonul mobil devine o necesitate in zilele noastre!

iphone digits

Manusi care se pot folosi pe un touchscreen ($9.99)

Pentru ca iarna nu-i ca vara, iar manusile fara degete s-au demodat, o pereche de manusi pe care le poti folosi cu/pe ecranele tactile sunt intotdeauna bine venite! Daca nu ar fi si ingrozitor de urate…

Joystick pentru iPad ($17.99 pentru unul sau $29.99 pentru doua) – singura, de altfel, modalitate pentru mine de a putea juca, fara sa ma plictisesc rapid, jocuri mai complicate pe iPad. Imi lipsesc tastatura si mouse-ul ceva de speriat.

4 gadget-uri total inutile:

Tastatura virtuala pentru iPad ($169.99) – l-a recomandat si Alex, ideea e ca ai avea inca un gadget in plus de carat dupa tine, bun doar la a iesi in evidenta la vreun eveniment. Sau la McDonald’s.

Receptor de telefon retro, cu Bluetooth ($29.99) – pentru ca e cool. Pe birou am in permanenta laptopul, 2 telefoane, un monitor extern si iPad-ul. As inlocui cele doua telefoane cu acest Retro Handset!

Cana “Obiectiv Foto” ($14.99) – Nu beau cafea, insa sa am un obiectiv foto pe birou din care sa beau linistit o Coca-Cola rece de dimineata ar fi o treaba interesanta. L-as lua si la vreun photowalk, pentru a-i inspaimanta pe fotografi cand voi turna ceai in… obiectiv! =))

Camera foto/video pentru animale ($49.99) – pentru ca mi-ar placea sa vad ce vad Micky si Cleopatra, cele doua pisici din dotare. Nu v-ati pus niciodata intrebarea cum ar fi daca am vedea lumea de la o inaltime de 10 centimetri? 🙂 (clipul de mai jos e “furat” de la altii. Astia nu au, zic.)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments