Posted By Costin

Aproape 60% dintre angajatii romani considera ca ar fi mai productivi daca ar avea mai multe zile libere


Luand in considerare faptul ca in 2011 planetele nu prea s-au aliniat, iar zilele de sarbatoare s-au suprapus cu zilele de week-end, bestjobs.ro a chestionat aproape 1500 de angajati pentru a le afla parerea despre suplimentarea zilelor legale in 2012.

Drept urmare:

– 23% considera ca Romania ar trebui sa se incadreze in media europeana si sa avem mai multe zile libere anual (sarbatori legale).
– 21% dintre respondenti spun ca situatia economica actuala ar trebui sa ne oblige sa lucram mai mult si sa incercam sa aducem un plus in acest mod economiei nationale.
– 57% sunt de acord ca mai multe zile libere ar putea duce la reducerea stresului si cresterea productivitatii in timpul programului de lucru, implicit la crestere economica.

Dupa cum spunea cineva astazi la Legal Issue in Social Media, chiar si cu mai multe zile libere romanul ar munci tot la fel, ceea ce inseamna ca, matematic vorbind, productivitatea ar creste. Corect? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments