Posted By Costin

Campaniile saptamanii 24-30 octombrie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


evoMag.ro a pornit campania evoBlogger, pe blogul lui Dragos Schiopu. In cursa pentru premiul campaniei au intrat pana acum Catalin Cristache, Mihai Ioan, Cristian Loloiu, Mr. Gadget, Nicolae Mihalcea, Alexandra, Bogdan Doicin, Stefan Rosioara, Alexandru Oprean, Ioana Bogorodea si Alex Mielus.

Diana Oancea, Sabina Cornovac, Auras Mihai Geambasu si Adrian Ciubotaru promoveaza concursul Blog Juan, care isi propune sa gaseasca cel mai amuzant si cel mai romatic blogger, pentru a anunta in blogosfera lansarea a doua noi sortimente de Danone Cremosso. Lista tuturor bloggerilor inscrisi creste de la o zi la alta si o puteti gasi pe site-ul campaniei.

Cetin Ametcea si Cristina Bazavan au fost in platou la prima gala X Factor si au venit cu cateva detalii interesante despre cum se vede show-ul de aproape.

Cinematograful Anidor si-a deschis portile virtuale in asteptarea iubiorilor de filme si ciocolata. Biletele au fost puse in joc la Alin Pandaru, Auras Mihai Geambasu, Alex Tunaru, Andreea Burlacu, Valentina Roman, Claudia Tocila, Ionut Bunescu, pe Chinezarisme si Zazou.

Ballantine’s a sponsorizat cea mai faimoasa comedie a secolului XX, pusa in scena la Teatrul de Comedie: Un cuplu ciudat. S-a ras in hohote, iar Alex Tunaru, Corina Maria Scheianu si cu mine am scris pe blog despre piesa, dar fiecare dintre noi a avut alta poveste de spus.

TVR2 a chemat cativa blogggeri la filmul “In Time“. Am citit recenziile pana la jumatate la Costin Cocioaba, Sabina Cornovac si la Loredana Pascal.

Au mai aparut articole despre Muzeul Farmaciei din Cluj, care are nevoie de sustinere si vizitatori pentru a-si pastra micul sediu. Puteti citi povestea Muzeului la Radu Bazavan, TvDeCe, Dragos Mone, Teodora Fegari, Dan Ciulea, Marius Perijoc, Stefan Teisanu, eVasile, Gabriel Aldea, Vlad Cucu si la Sigina.

In fiecare joi, la Cluj vor fi proiectate filmele de la TIFF. Daca va intereseaza ce filme vor rula la Cinemateca, aflati detalii la Marius Perijoc, Dan Ciulea, Mironeasca, Andrei Aronet, Marian Hurducas si Robert Katai.

Ruxandra Predescu, Andreea Burlacu si Oana Bratila au fost la Campionatul de briose Lurpak, organizat pentru promovarea untului Lurpak. Au povestit pe blog ce ingrediente secrete au folosit ca sa le iasa cat mai bine briosele.

Melvita, un nou brand de cosmetice bio, si-a facut loc in farmaciile Sensiblu. Despre cum sunt produsele am citit la Corina Maria Scheianu si un guest post pe blogul lui Claudiu Ciobanu.

Cel mai promovat film al saptamanii trecute in blogosfera a fost “Aventurile lui Tin Tin: Secretul Licornului“. La film au fost foarte multi bloggeri, iar articole am gasit la Andra Zaharia, Bogdan Epure, Raluca Popa, Florin Grozea, Sabina Cornovac, Auras Mihai Geambasu, Ariel Constantinof, Alina Constantinescu, Valentin Bosioc, Ruxandra Predescu, Ionut Bunescu, mahmur.info, desenelecopilariei.com, Alex Ciuca si pe multe alte site-uri.

Sabina Cornovac, Oana Bratila si Raluca Popa au facut cate un review pentru espressorul Jacobs Tassimo si pentru bunatatile la ceasca pe care le produce.

Vineri a avut loc un seminar #IE9meetup cu coach-ul Ioan Nicut, organizat de Microsoft. Au fost aproape 30 de bloggeri care au invatat sa scrie povesti cu impact. Detalii despre cum se scriu povestile de succes gasiti la Valentin Bosioc, Claudiu Ciobanu, Dragos Schiopu, Florin Grozea, Serban Paun, Cristian Lupulescu, Alex Negrea, Bogdan Epure, Raluca Popa si la mine.

Tot la final de saptamana a fost Din On in Off, editia a treia. S-a discutat despre bloggeri si jurnalisti, dar detalii gasiti laRadu Bazavan, Robert Katai, TvDeCe, Dragos Mone, Stefan Teisanu, eVasile, Marius Perijoc, Both Oana Nicoleta, Andrei Crivat, Adi Hadean, Liviu Alexa si Lorand Minyo.

Pe 9 si 10 noiembrie are loc How to Web, eveniment despre care au scris Bobby Voicu, Cristian China-Birta, Dragos Schiopu si Stefan Murgeanu.

In competitia Pepsi Refresh au ramas 100 de proiecte. Despre ele au scris Cristina Bazavan, Cristian China-Birta, Cabral Ibacka si Mihai Dobrovolschi.

Tot saptamana trecuta:
Doru Panaitescu si-a vernisat expozitia de zburatoare fotografiate prin toata tara.
– A avut loc ultima excursie Redescopera Romania de anul acesta, incheiata cu o petrecere la care au venit participantii de la toate editiile.
– Daca te simti creativ, echipa DreamTeamRo te vrea.
– Articole despre meciul de baschet pentru sustinerea Fundatiei Motivation au mai aparut la Bobby Voicu, Cristian Dorombach si Marius Matache.
– Au fost anuntati castigatorii premiilor DreamTeamRo pe luna septembrie. E forte posibil sa fii si tu printre ei 🙂
Razvan Pascu si Adrian Ciubotaru au scris despre vizita in culisele Tarom, despre care va povesteam si saptamana trecuta.
– Au continuat campaniile de promovare a strangerii de fonduri pentru Ioana (Cristian Lupulescu) si Catalin Sandu (Cabral Ibacka, Marius Perijoc).
Valentin Bosioc a inceput un mini-parteneriat cu Teatrul Masca.

In final, as vrea sa va reamintesc de documentul in care, daca aveti blog si intrati in campanii, puteti lasa link-urile pentru a intra in articolul de saptamana viitoare. Le multumesc tuturor celor care au completat documentul pana acum!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments