Posted By Costin

Campaniile saptamanii 26 septembrie – 2 octombrie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Cel mai dulce eveniment al saptamanii trecute a fost cu siguranta inaugurarea magazinului Heidi Chocoworld. Raluca Popa, Dan Dragomir si Andra Ilias au fost acolo si au avut ocazia sa-si creeze cate o ciocolata pe gustul lor.

Miruna Siminel si Razvan Pascu au scris despre Crediteria, un nou concept prin care BCR isi promoveaza o serie de credite cu documentatie simplificata, printre care creditul Divers BCR.
Editura ALL a inceput campania “Doneaza citind“, sustinuta de Roxana Precu, Cristina Bazavan, Marie Jeanne Schweffer, Marius Manole, Andreea Pietrosel si Cristian Sutu. Fiecare comentariu pe unul dintre aceste bloguri inseamna o carte donata centrelor de copii si de batrani, asa ca merita sa incepeti niste dezbateri literare.

Povesteam saptamana trecuta ca 5 bloggeri au fost inclusi in campania “Orasul pe bicicleta” si vor pedala alaturi de cititorii lor din Iasi, Cluj, Bucuresti, Brasov si Constanta. Iata impresiile cu care au ramas Adrian Ciubotaru, Mihai Dobrovolschi, Cabral si Cristian China-Birta dupa plimbarea pe doua roti.

Habitat for Humanity a dat startul evenimentului Big Build, in care voluntarii vor construi zece case in cinci zile pentru cateva familii sarace din Baltesti, judetul Prahova. Mai multi bloggeri vor ajunge la Baltesti joi, 6 octombrie, candAlex Tunaru, Miruna Siminel, Cristian Sutu, Cristina Bazavan, Doru Panaitescu, Andreea Burlacu, David Pripas, Tina Florea, subsemnata si alti 20 de bloggeri vor pune mana pe trafalet si vor da o mana de ajutor.

Despre campania “Spatii Mici” a IKEA si despre multiplele utilizari ale mobilierului suedez au mai scris Sana Nicolau si Alina Constantinescu.

Adrian Ciubotaru si Radu Dumitru au fost la meciul Otelul – Benfica de pe National Arena, la invitatia Heineken, respectiv Sony, si au povestit cum li s-au parut stadionul si meciul.

Saptamana trecuta, Cabral s-a aruncat cu parasuta pentru a treia oara, impreuna cu TNT Brothers. Intrati pe blogul lui daca vreti sa aflati cat de tari sunt senzatiile.

A inceput Superblog, un concurs pentru bloggerii incepatori, cu premii de 13.000 de dolari. Au scris mai multe Oltea Zambori si Marius Ovidiu Calugaru.

Cristi Dorombach sustine campania organizatiei Viitor Plus, care vrea sa planteze cate un puiet pentru fiecare copil nascut in Bucuresti. Fondurile necesare vor fi stranse la Maratonul Bucurestiului, dar pana atunci mai gasiti pe blogul lui Cristi ceva care va face timpul sa treaca mai repede. Tot el a fost saptamana trecuta la Houston, unde a vizitat sediul HP.

Wu Xing a implinit 12 ani si a dat o petrecere chinezeasca de la care nu puteau lipsi cativa bloggeri gurmanzi, printre care Bogdan Epure, Doru Panaitescu si Cetin Ametcea.

A inceput Romania International Film Festival, cu peste 40 de filme si bilete la 1 leu. De promovarea festivalului se ocupa Ruxandra Predescu, dar despre filme au mai scris si Ionut Bunescu, Andreea Burlacu, Elena Ciric, Alex Ciuca si Cristina Bazavan.

Au mai fost si alte concursuri, printre care cel de pe blogul Ralucai Popa, unde Samsung a oferit bilete la tenis de masa, concursul DreamTeamRo pentru invitatii la Brian Tracy si invitatiile la Biloxi Blues date ca premiu de Oltea Zambori.

Odata cu deschiderea sezonului de toamna, Canyon a lansat colectia X-Ray. Designul accesoriilor a fost realizat de artistul Hugh Turvey, care a radiografiat tot ce a prins. Gasiti detalii si fotografii la Alin Pandaru, Dan Dragomir, Alex Tunaru, Alex Ciuca, pe mahmur.info si pe laptopnews.ro.

Cristian Manafu a testat blogosfera saptamana trecuta: a vrut sa vada cati bloggeri ar scrie despre campania “O viata poate depinde de tine”, o campanie sociala care isi propune sa reduca numarul apelurilor false la 112. Raspunsul a fost atat de bun incat n-am sa mentionez pe nimeni. Asta pentru ca despre campanie au scris voluntar 135 de bloggeri.

Cristian Dorombach, Stefan Murgeanu si Cristian China-Birta au anuntat castigatorii celei de-a doua saptamani a concursului Carrefour Vitantis si au dat startul rundei a treia.

Saptamana trecuta, toata lumea a fost cu ochii pe Bogdan Dascalescu, plecat cu autostopul la Oktoberfest. Bogdan s-a intors intreg acasa, cu multe povesti de pe drum, de la petrecerile nemtesti si despre nemtoaice.

In weekend, Jack Daniel’s a facut cinste cu bautura si muzica buna, cu ocazia aniversarii sale. La petrecere au fost, printre altii, Cristian Manafu, Ruxandra Predescu, Andra Zaharia, Andreea Burlacu, Raluxa Popa, Toma Nicolau, Alex Ciuca si Ionut Bunescu.

Asa cum am anuntat si saptamana trecuta, a inceput editia a treia a concursului Reteaua organizat de Emag. Vedeti ce trebuie sa faceti ca sa castigati 1.000 de euro pe blogul lui Radu Bazavan si pe cel al lui Cristian China-Birta.

Saptamana s-a incheiat cu Noaptea Bibliotecilor, un eveniment pe care, daca l-ati ratat, puteti citi mai multe pe site-ulFundatiei Friends For Friends, la Alina Constantinescu si pe blogul Andreei Pietrosel. Au mai scris despre Noaptea Bibliotecilor Marius Matache si Elena Ciric, care a avut si un concurs cu premii in carti, asa cum a avut si Laurentiu Buica acum doua saptamani.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments