Posted By Costin

Cum o fi sa te duci la interviu si sa uiti numele angajatorului?


Bestjobs a incercat sa afle cu ce situatii incomode s-au confruntat angajatii in timpul unui interviu, rezultatele primite in urma chestionarii a 995 de utilizatori ai site-ului, posesori de CV online, fiind mai mult decat hilare.

bestjobs situatii incomode la interviu

Astfel, 46% nu s-au informat cu privire la compania angajatoare, 9% au uitat numele recrutorului, 9% au mintit, 5% au fost mahmuri, 3% au flirtat, iar 28% s-au confruntat cu alte situatii. Cea mai mare parte a respondentilor au fost persoane cu varsta cuprinsa intre 25-35 de ani, cu studii postuniversitare.

Fara a fi o surpriza prea mare in cazul variantelor “am fost mahmur” si “am flirtat”, cei care au ales aceste raspunsuri sunt in majoritate barbati: 80%, respectiv 73%, fata de femei, care au declarat ca au uitat numele angajatorului sau ca nu au cautat informatii suplimentare despre companie.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments