Posted By Costin

E o pintinho piu russas (viralul de vineri)


Copia poate avea la fel de mult succes precum originalul De urmarit daca va continua si daca se va mentine, banuiala mea fiind aceea ca e vorba doar de noroc chior. Ghiceste cineva sursa de “inspiratie”? 🙂

Clipul a inregistrat peste 3 milioane de vizualizari pe Youtube in doar 7 zile (si peste un milion copiile acestuia), ajutat fiind de 780.000 de mentiuni pe Facebook, 26.000 de posturi pe Twitter si aproape 50 de posturi pe bloguri.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in doar cateva zile.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments