Posted By Costin

fairsolve.com, o platforma de valorificare a bunurilor supuse vanzarii fortate (lichidari judiciare si executari silite)


Fairsolve.com e un site de licitatii lansat de Gheorghe Piperea, Mircea Deaconu si Florian Mateita, asociati, printre altele, in societatea de practicieni in insolventa RomInsolv, Lucian Despoiu, co-proprietar al agetiei interactive Kondiment si Dragos Stanca, 39% Publyo, 91% Q2M.

Ceea ce mi-a atras atentia este promisiunea de a atrage lichidari judiciare si executari silite. PR-istic spuns, proiectul isi propune sa transparentizeze procedurile de vanzare fortata, inclusiv lichidarile judiciare si executarile silite, o zona aflată pana acum la indemana speculatorilor.

Practic, tind sa cred ca acolo se va indrepta, o incercare de a bate okazii.ro, de exemplu, fiind sinucidere curata. Iar daca va reusi, stiu ca nu suna tocmai placut, insa ar putea deveni o sursa de oportunitati pentru cei care vor avea lichiditati.

Interesant de urmarit. Ne auzim iarasi pe subiect, dupa 3-6 luni, in speranta ca sectiunile autovehicule si imobiliare/rezidentual vor creste :-).

Note de subsol:
1.Dragos Stanca – 39% Publyo, 91% Q2M. Blog | Twitter | Facebook

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.