Posted By Costin

@Inna_ro, we are so scary that it is “oh, my god” and nothing else more


Va mai aduceti aminte de cazul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale? Cand a tinut mortis sa puna la punct un utilizator de Twitter doar pentru ca e MCSI (ori pentru ca lucram pe Social Media pentru MCSI, ceea ce este mult mai grav), intreaga intamplare fiind preluata la vremea respectiva de catre hotnews.ro de pe refresh.ro?

inna_ro twitter

Well, a venit si randul Innei, pentru ca ea e artista. Din pacate pentru ea, a dat peste Daniela Petrescu :-), scurta conversatie fiind pastrata pentru posteritate in screenshot-ul alaturat.

Ideea e, Inna, ca ne place cand faci lucruri frumoase si le aplaudam cu ambele maini: 1 si 2).

Insa aceste mici scapari (ca sa nu zic frustrari) ne aduc aminte unora dintre noi de unde ai plecat. Si ca in SM trebuie sa intri intotdeauna cu o doza de modestie. Si cu PR-ul in spate, pentru ca Ultra Records nu e vreo terasa din Mangalia.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments