Posted By Costin

Intact Interactive revine la situatia de acum 6 luni, Bobby Voicu pleaca in SUA


Acum 6 luni porneam de la urmatoarea poveste, Bobby Voicu si Intact Interactive fiind un istoric complet al ambelor branduri din online-ul romanesc.

Povestea s-a incheiat astazi, dupa jumatate de an (semne fiind inca de la inceput (sariti peste gluma)), timp in care a) a fost relansat antena2.ro (Bobby nu a avut nicio contributie; activitatea a ramas la fel de praf ca dintotdeauna – vezi sati.ro), b) convergentii au lansat vulping.ro, site despre care nu a mai auzit nimeni, c) au fost angajati programatori care muncesc la un CMS, d) a fost organizat un campionat de tenis si e) la multi ani lui Bobby.

E o despartire in termeni buni. M-am inteles OK cu majoritatea oamenilor de-acolo, inclusiv fam. Voiculescu, sunt sanse mari sa mai colaboram cand revin in tara. Ca peste tot, sunt oameni cu care nu te intelegi, altii cu care te intelegi extraordinar (va multumesc pentru sms-uri si telefoane, chiar sunt bine, sanatos 🙂 ).

Bobby Voicu, Blogging Consultant, FTW Media (sursa)

Intact Interactive se afla in aceeasi situatie ca acum 6 luni, Bobby Voicu va incerca sa faca business in SUA.

Note de subsol:
1. Bobby Voicu – Blogging Consultant, FTW Media. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments