Posted By Ioana

NATO te provoaca la concurs!


NATO ia in serios amenintarea cibernetica. Dupa ce in cadrul Adunarii Parlamentare NATO de la Bucuresti, care s-a desfasurat saptamana trecuta, s-a adus in discutie problema atacurilor cibernetice asupra sistemelor de aparare pe care le folosesc aliatii impotriva teroristilor, divizia de Diplomatie Publica a NATO lanseaza o competitie online.

Cei care vor raspunde provocarii trebuie sa promoveze rolul NATO in domeniul apararii impotriva amenintarilor cibernetice. Competitia se desfasoara in perioada 10 octombrie – 13 noiembrie si pot sa participe toti cetatenii din statele aliate, care au implinit 18 ani. Inscrierile se fac la adresa www.nato.int/cybercompetition, castigatorii urmand sa fie anuntati in pe 14 noiembrie 2011, adica un norocos din fiecare tara aliata.

Concurentii trebuie sa raspunsa la intrebarea “Cum contribuie rolul NATO in domeniul apararii cibernetice la securitatea ta“, in maxim 1.000 de caractere, iar castigatorii vor avea ocazia sa participe la o vizita de documentare la Cartierul General al NATO, pe 28 noiembrie 2011, unde vor participa si la o serie de prelegeri pe tema apararii cibernetice, sustinute de experti din cadrul Aliantei.


View Comments