Posted By Costin

Nikon D3s sau asteptam urmatorul full frame de la Nikon?


Nikon D3s

Stiti cat timp ii trebuie unui pasionat de aparatura foto ca sa i se aprinda iarasi calcaiele? Cateva luni de asteptare si o discutie cu Andi Moisescu, pe care nu-l stiam chiar atat de pasionat, insa care in 5 minute m-a facut sa-mi doresc iarasi sa pot testa obiectivele full frame pe care le am la adevarata lor valoare. Adica 35-ul sa fie 35, wide-ul sa fie wide si nu multiplicat cu 1.5, etc.

Si cea mai buna optiune in acest moment este D3S-ul, care, comparativ cu D7000-ul pe care il manuiesc acum, sta mai prost pe senzor si video (deh, tehnologie din 2009), insa rupe normele pe ISO si viteza. Vezi aici diferentele intre cele doua.

Iar intrebarea din titlu ramane. Mai asteptam mult scumpetea pe care o va lansa Nikon lunile ce vor urma, ori ne linistim intr-un D3S, care, apropo, nu costa nici mult. La evomag.ro e 170 milioane :-). Deci?? Ca fierb. Si unii dintre voi stiu prea bine ce inseamna sa fierbi dupa un obiectiv ori un body… 😀


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments