Posted By Costin

O padure de bloguri


“Plantam fapte bune in Romania!”, miscare initiata de EcoAssist, a lansat un nou concept de implicare sociala adresata celor activi in social media (bloguri, forumuri, facebook, twitter).

Conceptul se numeste “Padurea Social Media”, prin care o suprafata de 6 hectare din comuna Armasesti, judetul Ialomita va deveni o padure reala, sustinuta de oamenii activi in social media, care pot avea propriul loc copacel daca aleg sa sustina prin unul din mijloacele de aici si sa dea mesajul de sustinere mai departe.

Mai mult decat atat, un arbore din padurea social media va fi botezat cu numele bloglui pe care va apare un articol despre initiativa EcoAssist. Spor la plantat, bloggeri!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments