Posted By Costin

Oracle a lansat un Google Wave mai tehnic


Oracle a lansat zilele trecute Oracle Social Network, in cadrul conferintei Oracle Open World din San Francisco. Ca si Google cand a lansat Wave (vezi clipul), Oracle s-a gandit la lipsurile pe care le au retelele sociale (vezi detalii la Victor Kapra), cu focus insa pe intergrarea cu aplicatiile Fusion.

Nu va luati dupa titlu, acesta a fost ales cu superficialitate de catre un jucator al Diviziei B :-). Insa am o curiozitate locala. Cunoasteti vreo companie romaneasca care sa lucreze in cloud? Colaborativ, gen. Cu documente cu tot? Plecand de aici, care credeti ca va fi adoptia (si ma refer doar la Romania aici) la un CRM, ERP si alte softuri de contabilitate 🙂 in cloud?

PS. Imi aduc aminte cum, prin 2007, dezvoltasem un soft online de gestiune a angajatilor Rodipet, legat la o intreprindere de database Oracle (printr-un MySql) si un ERP (Victor? Spun bazaconii? :-)). Nu stia mare lucru, puteai sa vezi detalii despre toti angajatii companiei si ii puteai contacta.

Credeti ca l-a folosit cineva? Nimeni. Nici dupa ce si-au luat m*** cu simt de raspundere de la arab, in timp ce eu “tremuram” langa un ficus.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments