Posted By Ioana

Orange a castigat in trimestrul trei mai multi bani, dar si clienti


Orange Romania anunta ca veniturile companiei in al treilea trimestru au crescut cu 3% in comparatie cu cel de-al doilea trimestru, acestea fiind de 241 milioane de euro, in timp ce la sfarsitul lunii iulie erau de 235 milioane de euro.

Pe fata de 30 septembrie Orange avea 10,184 milioane de clienti, cu 1% mai mult decat in trimestrul precedent, cand erau 10,1 milioane de clienti.

Segmentul de broadband mobil continua sa se extinda, astfel incat cresterea este de 43% pe baza comparativa de la an la an, iar numarul de clienti de broadband mobil a ajuns la 4,3 milioane.

Ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti de retea, de servicii si de raportul calitate – pret pe care il oferim. In trimestrul trei al anului am continuat sa investim pentru a le asigura acestora cea mai buna experienta la toate punctele de interactiune cu brandul. Vom cauta noi oportunitati de crestere organica prin servicii accesibile si de inalta calitate, continuand in acelasi timp sa investim substantial in retea.” a mai declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange Romania.


View Comments