Posted By Ioana

Porsche Finance Group a lansat aplicatia PerfectLease


Porsche Finance Group a lansat prima aplicatie din Romania disponibila pe iPhone, iPad si Android pentru un produs financiar de leasing auto.

Utilizatorii vor putea, prin intermediul aplicatiei, sa isi calculeze rata lunara de leasing, sa isi gaseasca masina potrivit nevoilor si disponibilitatilor financiare sau sa gaseasca cel mai apropiat dealer Porsche.

Aplicatia PerfectLease contine in meniu informatii despre leasingul cu valoare reziduala reala, un calculator de rate si functia “localizare dealer”.

Aplicatia pentru Android functioneaza pentru platforma 1.5 si pentru variante superioare şi are 36M, iar aplicatia iOS este compatibila cu iPhone, iPod touch, iPad cu un sistem de operare iOS 4.0 sau superior si are 5.5MB.

App-ul PerfectLease a fost creat pentru a oferi clientilor o modalitate lejera de a accesa in timp real informatii despre PERFECTLEASING, leasingul cu valoare reziduala reala, un produs inovativ unic in Romania, similar celui mai popular produs de acest fel din vestul Europei”, a declarat Kurt LEITNER, CEO al Porsche Finance Group.

Puteti descarca aplicatia de la adresa perfect-leasing.ro


View Comments