Posted By Costin

Social Media Summit la Timisoara


Saptamana aceasta s-a intamplat Social Media Summit, un eveniment organizat in Timisoara pentru a doua oara de catre Revista Biz. Scriu cu intarziere din doua motive: a) asist la un nou val inutil de articole despre “Bloggere, trebuie sa scrii dupa evenimentele la care ajungi!” (asta este insa o alta discutie) si b) am lasat tineretea sa scrie inaintea mea :-).

Cristina Putan, Ovi Sirb, Oltea Zambori si Andrei Crivat
Cristina Putan, Ovi Sirb, Oltea Zambori si Andrei Crivat

Mi-a placut mult primul panel. Spre diferenta de noi, batranii, gen, cei trecuti deja prin multe evenimente la care ajungem pentru concluzii directe si clare, cei din Timisoara au excelat la capitolul umor (m-am stricat de ras cu Victor Kapra la prezentarea lui Ovi Sirb) si dezbatere locala :-).

In plus, mi-a placut energia bloggerilor timisoreni (Oltea Zamborinebuloasa.info, Ovi Sirbsirb.net si Cristina Putan, care a jucat un rol dublu, de piarista si blogger – cristinatm.net), aducandu-mi aminte de evenimentele de acum 2-3 ani din Bucuresti, precum vremurile cand se intamplau lucruri despre care vorbeste Cristi aici.

Ne vedem si la Cluj?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments