Posted By Costin

Social Network Strategy, eveniment dedicat retelei de socializare Facebook


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

social network strategy cu focus pe Facebook

Daca tot sunt bugete din ce in ce mai mari care se indreapta catre Facebook, ma gandesc ca ar fi destul de interesant de venit la cea de-a doua editie a evenimentului Social Network Strategy, o conferinta de o zi, dedicata exclusiv retelei de socializare Facebook.

Evenimentul se bucura de prezenta unui invitat international, Helen McGee, Head of Social la OMD International, digital creative si marketer cu peste 12 ani de experienta multinationala in dezvoltarea de solutii strategice si inovative, precum si de comunitati, evenimente si experiente pentru branduri renumite.

Conferinta va avea loc pe 29 noiembrie, la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti. Participarea la eveniment este contra cost (125 euro), inscrierile se pot face aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments