Posted By Costin

Solutiile antistres ale angajatului de sex masculin din Romania: bautura si tutunul


Un studiu BestJobs efectuat cu ajutorul a 2050 de angajati, a incercat sa afle daca programul incarcat, orele suplimentare si in general atmosfera tensionata de la locul de munca ii determina sa-si intretina viciul sau, mai mult chiar, le induc unul nou.

Studiul bestjobs.ro antistres

Intrebati daca sunt afectati de stresul de la job prin crearea unor dependente, aproximativ 64% au raspuns ca nu gasesc utile aceste `tehnici` de controlare a stresului, iar cea mai mare partea a respondetilor (24%) apeleaza la tigari pentru a se elibera sau a se relaxa dupa o zi de munca.

Totusi, respondentii de sex masculin sunt predispusi mai ales consumului de alcool (77%) decat al tutunului (61%), iar persoanele de sex feminina apeleaza in special la medicamente antistres (59%). 47% dintre participantii la sondaj au varsta cuprinsa intre 25-35 ani, iar 44% sunt persoane cu studii postuniversitare.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments