Posted By Costin

VIDEO: Olympus Tough TG-810, doua teste subacvatice (Va era dor de mare? :-))


Alte cateva fotografii ale camerei (needitate si in marime originala) gasiti pe Facebook. Like!Olympus Tough TG-810 costa 1.299,00 lei si poate fi achizitionata in doua variante de culori, argintie si neagra, de la evomag.ro.

Mai uita mosu. La inceputul lunii iunie, undeva pe o plaja din Cipru, executam un unboxing cum nu a vazut niciodata Romania. Il puteti viziona in cadrul articolului Olympus Tough TG-810, unboxing cu… briza mediteraneana 🙂, de unde il puteti trimite chiar si prietenilor vostri. 🙂

Uitandu-ma pe clipurile pe care le are refresh.ro pe Vimeo, am observat ca am uitat sa va arat si ce am facut cu Olympus Tough TG-810, o camera foto compacta ce rezistenta la socuri (pana in 2m) si la frig (-10 grade celsius), plus ca e subacvatica, rezistand pana la 10m adancime.

Si am executat cu ea 2 lucruri: a) am dus-o pana pe la vreo 5-6 metri adangime in Mediterana, imersiunea fiind insa destul de rapida, neavand un tub de oxigen sa petrec mai mult timp sub apa si b) am aruncat-o la vreo 10 metri departare, in apa, moment in care s-a infipt si in nisip.

A rezistat! 😀Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments