Posted By Costin

1000 de euro pentru cel mai bun proiect prezentat la Net Start-Up (NetCamp 2011)


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Dupa cum v-am mai semnalat cu ceva vreme in urma, pe 22 noiembrie 2011 va avea loc cea de-a cincea editie NetCamp, la Crowne Plaza Hotel, eveniment de la care refresh.ro a “arhivat” foarte mult continut video, cu prezentari si pitch-uri.

Pentru cei interesati de editiile precedente, va semnalez tonele de materiale text, foto si video cuprinse in cadrul articolelor etichetate NetCamp 2009 si NetCamp 2010.

Am redeschis subiectul pentru a va povesti si despre Net Start-Up, o competitie de idei si proiecte dedicate Internetului, la care participarea este gratuita si consta intr-o scurta prezentare a proiectului, care trebuie sa abordeze teme precum: content websites, online applications, user generated content websites, mobile applications etc.

Un juriu va alege 5 proiecte ce vor fi prezentate intr-o sesiune speciala dupa terminarea conferintelor, pe 22 noiembrie, in fata investitorilor care vor decide castigatorul, acesta urmand a fi premiat cu 1000 Euro!

Mai multe detalii aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments