Posted By Ioana

183 de lucrari au intrat in finala The Yahoo! Login Page Creative Competition


Yahoo! Romania a anuntat faptul ca 183 de lucrari au intrat in etapa finala a concursului The Yahoo! Login Page Creative Competition, in urma caruia se va alege designul pentru pagina de login a Yahoo! Romania. In total au fost inscrise 315 lucrari, iar cele mai bune 183 care au ramas pot fi vazute si votate online pana pe 24 noiembrie, ora 23:59, pe pagina TheCreator.ro.

La finalul competitiei, pe 25 noiembrie, vor fi alese trei lucrari. Castigatorul primului loc va castiga 1.000 de euro. Organizatorii vor mai acorda 700 de euro pentru premiul II si 500 de euro pentru premiul III. Vezi Se cauta designeri talentati pentru pagina de login a Yahoo! Romania!

Jurizarea se face astfel: in perioada 9 – 24 noiembrie, lucrarile vor fi evaluate de catre un juriu de profesionisti (format din Liviu Turcanu, Creative Director Mercury360; Claudiu Dobrita, Creative Director Draftfcb; Charles Davies, EMEA Marketing Director Yahoo! Elvetia; Josh Partridge, Head of Operations Yahoo! Expansion Markets; Mihai Fanache, Director General Mediacafe Interactive si Monica Dudau, Project Manager IQads) si de catre publicul larg, prin intermediul paginii www.TheCreator.ro/TheLoginPage.

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre notele acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).


View Comments
There are currently no comments.