Posted By Costin

“Am zis acasa atator usi, insa unei singure tari!”


* declaratie luata de aici.

(Later edit: bannere pentru facebook gasiti aici)

Acesta este si principalul motiv pentru care va invit sa va implicati in proiectul “De ce iubesc Romania?“, un proiect probono, sustinut de Mediafax Group si Pro TV. Campania a plecat de la o initiativa editoriala marca gandul.info si o dorinta: sa devina cea mai mare campanie outdoor de sustinere a Romaniei in lume.

Ce mi-ar placea sa se intample?

– Bannerele de sustinere pentru De ce iubesc Romania? sa fie postate pe cat mai multe bloguri pe durata campaniei. Pe “surse”, am inteles ca cel mai probabil am putea sa le avem maine (luni). Pana atunci, tinem cu ROM :-). Va tin la curent.

– Fiecare blogger sa posteze cate un gand bun aici. Peste 300 de romani din toata lumea au facut-o deja, in doar cateva zile. Cred ca noi am putea duce intreprinderea asta mult mai departe. De fapt, sunt sigur de asta.

* via o.ro


PRO TV pe Cabina ProTV


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments