Posted By Costin

Apple, Samsung, HTC, Sony Ericsson si Nokia, topul producatorilor de terminale mobile preferati de vizitatorii refresh.ro


Saptamana trecuta, o parte dintre cei care folosesc Google Analytics au observat ceea ce avea sa fie anuntat vineri dupa amiaza, odata cu e-mail-ul “Your Google Analytics account is being updated”.

Principalele modificari pe care Google le aduce cu noul look sunt real time reporting, mobile reporting (finnaly!) si doua jucarii pentru cei implicati in a track-ui orice, ori in campaniile de tip performance: multi-channel funnels (vezi clip) si flow vizualization (vezi clip).

Ce mi-a placut? Evident, cele doua update-uri referitoare la raportarile real time si mobile, ocazie cu care am aflat ca 7.29% din traficul refresh.ro se consuma pe ecranele micute ale telefoanelor mobile, o medie de 100 de vizite pe zi.

Si, judecand in functie de terminalele mobile cu care vizitatorii refresh.ro acceseaza blogul, iata topul producatorilor preferati de acestia:
– Apple (29.59%)
– Samsung (11.94%)
– HTC (9.31%)
– SonyEricsson (3.60%)
– Nokia (2.31%)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments