Posted By Costin

Campaniile saptamanii 14-20 noiembrie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Cristian China Birta si Alex Negrea au scris despre Ziua fara Datorii (17 noiembrie), concept prin care este promovat site-ul datoriamea.ro, lansat de Kruk International.

Adrian Ciubotaru, Bobby Voicu si Razvan Baciu au fost la AAA New Kopel, la un workshop cu sfaturi despre achizitionarea masinilor second hand. Primii doi au venit de acolo cu o lista de sfaturi si lucruri pe care ar trebui sa le verifice oricine vrea sa isi cumpere o masina uzata.

Doru Panaitescu a plecat in excursie trimis de Paralela 45, dupa ce a anuntat traseul pe care il va parcurge. E vorba de o combinatie de destinatii recomandate de cititori si include 5 capitale europene.

Clinica Medas a invitat un grup de bloggeri mai mult sau mai putin amatori de dulciuri sa isi faca analizele pentru diabet, cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului. Pe bloguri au aparut si concursuri cu premii in analize 🙂 Gasiti detalii la Stefan Murgeanu, Andreea Pietrosel, Andreea Burlacu, Auras Mihai Geambasu, Marie Jeanne Schweffer, Cristian China Birta, Ruxandra Predescu, Alina Constantinescu si Alex Ciuca.

Cristian China Birta, Ruxandra Predescu si Marius Matache s-au simtit ascultati la lectie la conferinta de lansare a platformei chemgeneration.com. Pe blogurile lor aflati mai multe despre lectiile de chimie oferite de platforma si cateva experiente personale din viata de elev a fiecaruia.

Varta a lansat o lanterna “indestructibila” si a invitat un grup mare de bloggeri sa ii puna numele la incercare. Am gasit articole pe tema asta la Alex Ciuca, Cetin Ametcea, Oltea Zambori, Oana Bratila, Alin Pandaru, Elena Ciric, Sabina Cornovac, Augustin Radu, Raluca Popa, Ruxandra Predescu, Laurentiu Buica, Auras Mihai Geambasu, Cristian Dorombach, Andreea Pietrosel, Alina Constantinescu, Ionut Bunescu, Cristina Bazavan, Dan Dragomir si echipa Daily Cotcodac.

Bitdefender a lansat un antivirus gratuit, Bitdefender Free Edition. Pe langa faptul ca e gratuit, acesta mai are si alte avantaje despre care au scris Alex Negrea, Cristian Dorombach, Vali Petcu, Cristian China Birta, refesh.ro, deceblog, laptopnews.ro si Marius Ovidiu Calugaru.

Maguay a organizat o intalnire pentru pasionatii de tehnologie (geeks), in care si-a prezentat cateva produse. Despre ele puteti citi la Dan Dragomir, Radu Dumitru si pe laptopnews.ro.

Miruna Siminel si Razvan Pascu au scris despre obiectele care le fac viata mai frumoasa, intr-o campanie pentru oferta de refinantare BCR Smart.

Dan Dragomir, Alex Radescu, Bogdan Petre si Cristina Bazavan au fost la Azuga, la Philips Innovation Expedition, pentru a cunoaste mai bine produsele companiei.

Vali Petcu si Cristian Dorombach au scris despre site-ul SuntEuorpean.ro, care isi propune sa descopere motivele care ii fac pe romani sa se simta cetateni europeni.

Oana Trifu si Cristian Manafu au participat la Zuzu Challenge day, o zi in care au transmis live din redactie, respectiv de la intalniri si discutii cu bloggeri despre blogging si social media.

Cristina Bazavan, Simona Tache, Cristian China Birta si Cristian Dorombach cauta recomandari de locuri cu servicii de calitate in diferite domenii si ofera premii in bani, intr-o campanie pentru gotservice.ro.

Claudiu Ciobanu, Marius Matache, Cristian China Birta, Dragos Schiopu, mahmur.info si waven.ro au fost in vizita la Ploiesti, la fabrica Bergenbier, unde au invatat cum se fabrica si cum se degusta berea (s-au prefacut ca nu stiau deja 🙂 )

Tot saptamana trecuta:

Augustin Radu a fost votat de bloggerite drept cel mai amuzant BlogJuan, in campania pentru Danone Cremosso.

– S-a incheiat concursul Pepsi Refresh.

Corina Maria Scheianu a scris despre croazierele oferite de Go Travel.

Razvan Pascu a fost la Salzburg cu Tarom si a scris despre cursele directe pe care le ofera compania aeriana intre Romania si Austria.

Andreea Ursu si Raluca Popa deprind noi obiceiuri sanatoase, despre care au scris si pe blog, intr-o campanie pentru Activia.

– Doua dintre cele mai dezbatute subiecte pe bloguri au fost campania ROM – Romanii sunt inteligenti si viralul pentru covrigii Boromir – Delfini in Dambovita, dar parerile au fost atat de multe si diverse, incat ar ocupa cat doua-trei monitorizari obisnuite.

Daca sustineti diverse campanii pe blogurile voastre si vreti sa fiti siguri ca nu-mi scapa linkurile voastre, va rog sa mi le trimiteti pe adresa [email protected] Multumesc


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments