Posted By Costin

Campaniile saptamanii 21-27 noiembrie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Daca nu mai stiti ce filme sa vedeti si vreti sa mergeti pe varianta sigura, “ceva cu pisici”, gasiti review-uri ale animatiei “Motanul incaltat” la Corina Maria Scheianu, Valentin Bosioc, Raluca Popa, Auras Mihai Geambasu, Titus Capilnean, Alin Pandaru, Sabina Cornovac, Bogdan Epure, Andra Zaharia, Ruxandra Predescu, Anne-Marie Chelariu si Ionut Bunescu.

Saptamana trecuta s-a lansat Booktopia, o retea sociala pentru iubitorii de carti. Despre ea s-a scris pe bloguri si s-a discutat si la targul de carte Gaudeamus. Detalii gasiti la Cristina Bazavan, Andreea Pietrosel, Andreea Burlacu, Alex Ciuca si Marie Jeanne Schweffer.

Au inceput campaniile de sarbatori. ShoeBox este una dintre ele, prin care se strang cadouri in cutii de pantofi, se impacheteaza frumos si se expediaza catre copii din familii sarace. Cititi mai multe pe blogul campaniei, la Stefan Murgeanu, Vlad Cucu, Robert Katai, Dan Olteanu, Teodora Neagu, Dragos Mone si Dan Ciulea.

Un grup de bloggeri a ascultat Vocea Romaniei din platoul MediaPro. Daca vreti sa vedeti cum a aratat pentru ei experienta, cum li s-au parut concurentii, membrii juriului si show-ul, va spun Cristina Bazavan, Raluca Popa, Cristian Dorombach, Cetin Ametcea, Andreea Ursu, Cristian China Birta, Alin Pandaru si Alex Ciuca.

Si la Dansez pentru Tine au fost locuri rezervate pentru bloggeri, in editia in care toate cele patru echipe au intrat la duel. Detalii despre cum se vad emisiunea, cazurile, vedetele si organizarea de aproape gasiti la Alex Tunaru, Alin Pandaru, Claudia Tocila si la subesmnata.

In Timisoara se va organiza Scoala de Blog, o initiativa care isi propune sa ii invete pe studentii la jurnalism si pe bloggerii incepatori cum sa scrie bine pe un blog. Au scris despre asta Cristina Putan, Oltea Zambori, Dragos Schiopu, Cristian Manafu.

Hostway, Omnilogic si HP au facut un parteneriat prin care ofera servicii dedicate mai ieftine, accesibile si companiilor cu buget mai mic. Detalii la Cristian China Birta, Bobby Voicu, Dan Dragomir si Victor Kapra.

Lanterna “indestructibila” de la Varta a mai fost supusa catorva teste de catre Victor Kapra, Sebastian Bargau, Titus Capilnean, Dan Dragomir. Aflati pe blogurile lor daca a rezistat sau nu tratamentelor la care a fost supusa 🙂

Trupa Veche a sustinut un concert de lansare a unui nou videoclip – “E noapte”. Au oferit bilete prin concurs si/sau au scris despre concert Andrei Cismaru, Andreea Burlacu, David Pripas, George Zafiu si Anca Duma.

Campania Zuzu Challenge Day a continuat cu doua teme noi: gadgets si cariere in social media. Gasiti detalii despre discutii la Radu Dumitru si la Cristian Manafu.

A continuat si campania pentru creditul BCR Smart, in care Cristian Manafu, Adrian Ciubotaru, Oltea Zambori sirefresh.ro au scris despre lucrurile smart din viata lor si a cititorilor lor.

Bloggeritele din campania Activia au continuat sa descopere noi obiceiuri sanatoase. Saptamana trecuta, Oltea Zambori, Raluca Popa, Ruxandra Predescu, Danisa Bargau, Andreea Ursu au scris despre frumusete, parfumuri, sanatate, iar Andrei Crivat, Florica de la TVDeCe, Dan Ciulea, Dragos Mone, Bogdan Besliu , Dan Olteanu si artvinium.com au povestit despre vinuri.

Un alt eveniment important de saptamana trecuta a fost a 5-a editie NetCamp. Puteti citi despre prezentarile speakerilor si despre proiectul Whatfontis.com, castigator la Net Start-Up la Ionut Bunescu, Alex Ciuca, Oana Bratila, Laurentiu Buica, Florin Grozea, Dragos Schiopu, Ana Musat, Marius Ovidiu Calugaru si Cristian Manafu.

FotoUnion a inceput campania Portret de familie. Daca mergeti sa va fotografiati la ei, poza voastra ajunge pe o carte postala pe care o puteti trimite prietenilor si familiei de sarbatori. Detalii si fotografii gasiti la Cristian Sutu, Cristian Manafu si Anca Bundaru.

Bloggerii vitezomani au fost la o cursa de karting sponsorizata de Prestigio pentru promovarea RoadRunnner HD1, un video recorder auto. Daca sunteti curiosi sa aflati cum e la karting si cine a trecut primul linia de sosire, au aparut deja cateva articole la Alin Pandaru, Alex Ciuca, Razvan Baciu si pe mahmur.info.

Saptamana trecuta, a continuat campaniapentru site-ul de review-uri Gotservice. De data asta, Cristian Dorombach, Radu Bazavan, Oltea Zambori, Andreea Ursu si Roxana Radu au promis cate 100 de euro cititorilor care povestesc despre serviciile foarte bune sau foarte proaste de care au avut parte in restaurante, de la furnizori de cablu etc.

Pe 3 decembrie, la Alba Iulia se joaca finala Cupei Romaniei la Rugby. Daca vreti sa mergeti la meci gratuit, puteti sa va alaturati galeriei formata din Andrei Dobra, Vlad Cucu, Oltea Zambori, Andreea Ursu, Ovidiu Sirb, Oana Barbu, Crinutza,Adi, Richie, Gaben, Andrei Talos, Alecs, Cristina Putan si TvDeCe.

La final de saptamana au avut loc doua evenimente despre scrierea creativa: The power of storytelling (detalii la Elena Ciric si Cristina Bazavan) si workshop-ul Blogoree cu Vlad Petreanu, al carui rezumat il gasiti aici.

Sambata a avut loc Tam Tam Music Fest, un fel de club crwal prin cinci localuri din Bucuresti in care au avut loc concerte. Au scris despre asta Elena Ciric, Anne Marie Chelariu, Auras Mihai Geambasu si feeder.ro.

Cristina Bazavan strange din nou povesti de Craciun pentru un ebook si are loc pentru 5 povesti din partea cititorilor. Aflati pe blogul ei ce trebuie sa faceti ca sa deveniti scriitori publicati 🙂

A continuat campania pentru clinica Medas, care a oferit analize gratuite prin intermediul bloggerilor. Au scris pe tema asta saptamana trecuta Marie Jeanne Schweffer, Andreea Pietrosel si Alina Constantinescu.

Tot saptamana trecuta:

Am aflat ca Grand Cinema Digiplex lanseaza un show de stand up comedy, cu reprezentatii in fiecare zi de luni. Detalii la Radu Dumitru si la Daniela Petrescu.

Freepass-ul de la Lasermaxx pentru bloggeri a fost la David Pripas si va merge saptamana aceasta catre Auras Mihai Geambasu.

Am gasit trei concursuri: Cristina Bazavan promoveaza site-ul sunteuropean.ro cu un concurs in care puteti castiga un weekend la conacul Kalnoky; Dragos Schiopu are concurs cu premii in produse de la Originals.ro; Valentin Bosioc a dat invitatii la Teatrul Masca. Iar Radu Bazavan a facut o lista cu idei de cadouri de sarbatori si ofera si premii celor mai buni poeti 🙂

Radu Dumitru a ales castigatorul unui HTC Radar in cadrul campaniei pentru Windows 7.

Ruxandra Predescu testeaza gama de produse pentru par vopsit Pro Color de la Farmec si o sa revina cu impresii.

Razvan Pascu a fost invitat de Carpatair sa testeze simulatorul de zbor si apoi sa asiste la zborul inapoi spre Bucuresti din cabina pilotilor, ca sa mai desluseasca din misterul meseriei de pilot :).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments