Posted By Costin

Cautam tineri cu stofa de antreprenor online


NetCamp si-a propus anul acesta sa atraga cat mai multi oameni interesati de antreprenoriatul online si dezvoltarea unor proiecte web, fiind o initiativa de promovare a Internetului ca mediu de afaceri.

In aceasta campanie, am la dispozitie 3 invitatii pentru cititorii blogului, pe care le voi oferi impreuna cu Evensys, organizatorul NetCamp, unor persoane care vor sa invete intr-o zi cat mai multe lucruri despre start-up-uri si tot ce implica lansarea unui proiect online sau mobile.

Cei interesati trebuie sa trimita un e-mail la [email protected], cu o scurta motivatie “De ce iti doresti sa participi?” si mentiunea la subject “Invitatie de la Refresh.ro”. Persoanele selectate vor fi contactate apoi direct. Detalii despre eveniment gasiti pe www.netcamp.ro.

Succes!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments