Posted By Costin

Ce gadget-uri «smart» iti fac viata mai frumoasa?


In cadrul campaniei pentru Smart BCR, am fost “provocat” sa fac o lista a lucrurlor smart care imi imbunatatesc viata, de care nu m-as putea lipsi, care imi fac viata mai frumoasa, ori mai aproape de ceea ce fac eu etc.

Si cum banuiesc ca va asteptati la telefoane mobile, laptopuri sau alte intreprinderi de acest gen, ta-daaaaa, iacata supriza! Sa o luam corporatist, zic, pe bullets.

TV-ul din masina. Nu radeti, mai bine ganditi-va cat timp pierdeti si voi in trafic dupa care empatizati cu existenta ProTv HD in masina personala. Sau cu posibilitatea conectarii unui stick USB, a unui HDD, a unui SD card, unui iPod etc. O placere sa tot conduci in trafic.

Suport iPad pentru parbriz. Pentru ca Google Maps bate de departe iGo-ul de pe masinaria de mai sus. Nu e nevoie sa stiu strada si numarul exact, imi e suficient sa stiu denumirea cladirii, a firmei etc. Plus ca am acces la email-uri fara sa ma chiorasc in ecranul de 4 inchi al telefonului. Cum unde? La semafor! Sunt vreo 2 numai la Victoriei care tin si cate 3-4 minute.

Nikon AF-s 70-200mm f/2.8. Pur si simplu nu ai cum sa nu-l iubesti, chiar daca are 1 kil si jumatate. Nu ramane niciodata acasa si isi asteapta cumintel fratele ma mic, de 24-70mm cu f/2.8, pentru a completa kit-ul de calatorie :-).

Si pentru a-i da Cezarului ce-i al Cezarului, BCR va invita sa completati urmatorul chestionar (nu dureaza nici macar 1 minutel), iar eu va invit in comentarii pentru a afla ce gadget-uri va fac voua viata mai usoara, frumoasa, placuta etc. Poate ma inspir :-).

Cat despre Smart BCR, solutia se poate folosi pentru a refinanta orice tip de credit, nu se solicita factura de utilitati, scrisoare de refinantare sau alte documente de la institutia financiara de unde este finantat creditul, daca informatiile sunt disponibile in documentele pe care clientul le detine sau la Biroul de Credit.

Iar perioadele de creditare sunt de la 5 ani, cu dobanda fixa, pana la 25 sau 30 de ani, acceptandu-se pana la 3 coplatitori


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments