Posted By Costin

Chestionar: microSIM?


nokia n9

Pentru a utiliza Nokia N9-le, Radu si-a taiat SIM-ul, operatiune pe care eu nu am vrut sa o fac cu niciuna dintre cele 3 cartele pe care le am, convins fiind ca, astfel, o sa ratez cateva din functionalitatile de baza ale telefonului.

Necitind review-ul lui Radu, nu am stiut. Telefonul este “dintr-o bucata”, pentru a putea ajunge la sim trebuie sa apesi o clapeta care ascunde portul USB, dupa care, prin tragere (slide) intr-o parte (spre portul USB), “sare” si dispozitivul in care se monteaza microSIM-ul.

Neplacut, dupa cum spunea si Radu, insa treaba asta insa imi ridica mie o intrebare. Cati aveti/folositi microSIM? Cati aveti telefoane cu microSIM? Iar daca raspunsul la intrebarea de mai jos este pozitiv, puteti lasa, va rog, un comentariu cu telefonul pe care il folositi? Multumesc.

Ai/folosesti un microSIM?

Loading ... Loading ...

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments