Posted By Costin

Concurs – Vrei sa fii milionar? (Kanal D)


Deoarece va aflati pe unul dintre blogurile de milioane ale Romaniei, va invit sa raspundeti in comentarii la urmatoarea intrebare:

Ce dezvoltator de jocuri pe mobil a realizat Angry Birds?
a. Gameloft
b. Electronic Arts
c. Rovio
d. Glu

Urmatoarea intrebare din cadrul concursului o gasiti pe bookblog.ro!

Primele 25 de raspunsuri corecte vor fi punctate de la 25 la 1, KanalD.ro premiind primii 5 participanti care vor cumula cat mai multe puncte raspunzand la cat mai multe intrebari pe care le pot gasi pe blogurile din campanie, cu cate un Prestigio PER5162B, ebook dotat cu WIFI, tastatura QWERTY, memorie de 2GB si o baterie care dureaza cat timp citesti tu 15.000 de pagini! 🙂

Citeste regulamentul.

Campania “Bloguri de milioane” este organizata de KanalD.ro, fanii emisiunii putand participa de asemnea si la concursurile desfasurate pe pagina de Facebook “Vrei sa fii milionar?”.

Later update:

Iata-i si pe castigatorii care se vor bucura de acum incolo de cate un eBook Prestigio PER5162B!

Mark-3000 – 180 de puncte
Razvan – 162 de puncte
Lucian – 158 de puncte
Dorian – 157 de puncte
Sorin – 138 de puncte


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments