Posted By Costin

doctor.ro, platforma online de comunicare pacient-medic


V-am mai spus ca-mi plac domeniile faine? 🙂 Ieri s-a lansat oficial doctor.ro, proiectul fiind prezent in .ro inca din august 2011, timp in care doctorii au raspuns deja la peste 1500 de intrebari ce le-au fost adresate prin intermediul platformei online.

doctor.ro

Doctor.ro este un instrument online, usor de utilizat de catre persoanele care-si cauta doctor pe internet. Pacientii pot accesa site-ul www.doctor.ro pentru a adresa o intrebare pe e-mail medicilor inscrisi in acest proiect.

Peste 1450 de doctori sunt pregatiti sa raspunda intrebarilor venite din partea pacientilor.

Site-ul ofera pacientilor posibilitatea de a-si crea propria fisa medicala online, de a-si accesa istoricul medical in orice moment al zilei, de a trimite fisa catre medicul caruia ii solicita o consultatie si de a urmari evolutia starii sale de sanatate, pas cu pas.

Proiectul apartine S.C. Webergate S.R.L., o companie care dezvolta proiecte online, adresate unor publicuri specializate (medici, farmacisti etc.). In portofoliul companiei se afla proiecte de succes din domeniul sanatatii, precum: www.paginamedicala.ro (comunitatea medicala online, site dedicat specialistilor din domeniul medical), www.paginafarmacistilor.ro (comunitatea online a farmacistilor, proiect dedicat profesionistilor din domeniul farmaceutic), www.doctor.ro (platforma online de comunicare pacient-medic).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments