Posted By Costin

Doua din presa scrisa. Mediafax aniverseaza ani de print, Intact renunta la inca 2 titluri


Ziarul Financiar a sarbatorit 13 ani. La multi ani! (via o.ro)

Pe 17 noiembrie 1998 a apărut primul număr din Ziarul Financiar, o publicaţie prin care Adrian Sârbu, proprietarul ei, spera să dea o voce business-ului din România care încerca să-şi facă loc într-o economie dominată de stat, de neîncrederea în viitor şi în propria şansă.

[…]

Noi, Ziarul Financiar, suntem şi vom continua să fim Prima pagină în afaceri: Totul pentru business, totul este business.

Saptamana Financiara si Felicia renunta la print si raman exclusiv pe online, ultimul numar aparand pe 21 noiembrie. (via RV). Vestea vine la 3 luni dupa ce Financiarul alegea calea exclusiva a online-ului, in 29 august.

Bucuresti, 21 noiembrie 2011
Intact Media Group anunta o noua etapa in proiectul de integrare a titlurilor din print sub umbrela Intact Publishing. Considerind apartenenta brand-urilor “Saptamana Financiara”, “Fin.ro Magazin” si “Felicia” la companii diferite, ”Saptamana Financiara SRL”, respectiv “Media Casa Press “, acestea vor functiona o perioada eminamente online.

In timpul in care va avea loc lichidarea operationala Media Casa Press si eventuala fuziune ulterioara cu nou creata Intact Publishing, www.sfin.ro, www.fin.ro, www.revistafelicia.ro isi vor consolida pozitia online printr-o investitie semnificativa si o echipa dedicata, care a contribuit la crearea titlurilor de succes amintite.

sfin.ro a raportat luna trecuta 127.799 vizitatori unici ce au generat 301.303 afisari, in timp ce revistafelicia.ro a raportat luna trecuta 151.367 vizitatori unici ce au generat 448.169 afisari.

Din august pana in prezent, fin.ro a crescut de la 127.573 vizitatori unici la 158.650 vizitatori unici, nedepasind insa recordul din martie (208.275), egaland totusi cifrele din vara (150.804 vizitatori unici in iunie).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments