Blogging
Posted By Costin

Felicitari Bradut Florescu!


Conteaza atat de putin faptul ca ai o super idee daca nu o si pui in aplicare. Iar in ultimii 2 ani am vorbit cu 4 agentii, 2 clienti si 6 oameni (care m-ar fi putut insoti, cu pisica ori copiii din dotare) pentru a face o calatorie in jurul lumii despre care sa povestim prin intermediul fotografiilor, clipurilor video, texte si, de ce nu, poezie :-), ani de-a randul.

Din diferite motive clar dependente de traseul meu in viata de zi cu zi, nu am ajuns sa inaintez cu acest proiect mai departe de povesti despre cum ar putea fi si despre cum ne-am putea rupe cateva luni pe an pentru cate un continent in parte. Intr-adevar, probabil prea costisitor, probabil prea pe termen lung, probabil prea. Si, cel mai probabil, nu voi sti niciodata.

Bradut Florescu a facut-o in 21 de zile, impreuna cu alianta SkyTeam si companiile membre ale acesteia, TAROM, Air France, KLM, Alitalia, Czech Airlines, Delta Airlines si China Eastern. Felicitarile mele. Ma inclin!

Încep astăzi cronica unei călătorii nebuneşti care m-a ţinut departe de voi în ultima lună: înconjurul lumii împreună cu Alianţa SkyTeam. Călătoria de 21 de zile a inclus 3 continente, 10 oraşe, 11 zboruri, totalizând 35.000 de kilometri şi zeci de prieteni noi, vorbitori de limba română şi trăitori în satul global. Un proiect în premieră pentru România şi pentru Alianţa SkyTeam.

Bradut Florescu, aici


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments