Posted By Costin

In cazul in care va intrebati “ce dracu e Twoo”…


… si de ce se inghesuie lumea sa va invite, raspunsul e simplu. Twoo.com este exact ceea ce ar fi trebuit sa faca Neogen cu noi2.ro, inainte sa-l omoare definitiv, contopindu-l cu neogen.ro, care nici el nu mai stie ce e.

Twoo.com este un site de dating pe bani, pe un banal model de business de tip freemium. Pe romaneste, jumatate pe gratis, restul pe bani. Iar banii pot aparea in diferite momente in care a) nu vrei sa astepti ca nebunu pana faci cine stie ce puncte sau b) nu ai chef sa dai informatii despre tine, insa esti curios sa te uiti in ograda celorlalti.

Iar Twoo a dus modelul freemium la nivel de arta.

1. Vrei sa vezi fotografii cu fete din localitatea ta? Simplu. Trebuie sa urci cel putin 3 fotografii de-ale tale. Sau credeati ca Hi5 nu a lasat in urma lui altceva decat un mare nimic? Incorect. A lasat o obinuinta de consum. Drept urmare, am urcat 3 fotografii cu o… plaja. Lol.

2. Vrei sa vezi mai mult de 90 profile de femei din localitatea ta? Va trebui sa faci upgrade la un cont “Diamond”. 80 lei / luna sau 45 lei / luna daca platesti pe 6 luni. Insa, stai! Da-ne 30 de contacte de-ale tale si-ti dam 7 zile Diamond pe gratis.

Unii vor continua gratis, insa vor fi limitati, probabil, de alte “piedici”, altii insa, mai discreti sau plictisiti de atatea bariere, vor plati intre 80 de ron si 45 de ron, pentru a putea cotrobai linistiti printre pozele si datele mai mult sau mai putin personale ale altora.

Si sunt sigur ca lista “bonusurilor” ca nu se opreste aici, insa atat am strans in 3 minute.

PS. Nope. Grase si/sau emo. Si cred ca ar fi mai mult decat interesant un site de dating care ar avea un sistem asemanator, combinat insa cu un sistem de vot public.

Later Update: Primita pe e-mail, imediat dupa e-mailul de verificare.

We thought we’d let you know about the Diamond Club. The Diamond Club was created to satisfy the most demanding people with a mindset for success — people like you!

Joining the Diamond Club is not a subscription service. It simply offers you access to all extra features on Twoo:
– Promote yourself in the games
– Unlock the advanced search
– See if your messages are read
– Browse anonymously
– Contact more people
– See who is interested in you


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments